Over ons

Introductie

Flores staat voor gezelligheid, een mooie omgeving en het veelzijdige smakenpalet van de Indonesische keuken, versterkt met onze eigen touch. De Indonesische keuken valt niet weg te denken uit de Hollandse cultuur. Met het serveren van een grote variëteit aan milde tot scherp gekruide Indonesische gerechten wordt een Hollandse traditie, die haar oorsprong vindt in het koloniale tijdperk, voortgezet. 

Rijsttafels

Geurende rijst, kruidige sauzen, gemarineerd vlees en smaakvolle groentegerechten... de rijsttafel is een uitgebreide feestelijke maaltijd van authentieke Indonesische gerechten. De Indische rijsttafel vindt zijn oorsprong in de koloniale periode van Nederlands-Indië (Indonesië). De exotische ingerdiënten werden samen met Hollandse producten gebruikt en de maaltijd werd vooral gegeten door kolonisten. 

Bij Flores heeft u keuze uit vier verschillende rijsttafels. U kunt kiezen voor vegetarisch, vlees, vis, heet of mild rijsttafel.

Reserveren

Reserveren

Bij groepen vanaf 6 personen kunt u een groepsaanvraag doen. Vervolgens nemen wij contact met u op om eventuele aanvullende wensen te bespreken.

25 & 26 december zijn wij gesloten.

 

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden