Opening

Restaurant Flores, voor wie van Oosters eten houdt

Op vrijdag 17 november opent restaurant Flores de deuren, op de locatie van het voormalige Vlinders aan de Rijkstraatweg in Loenen aan de Vecht. Daarmee krijgt de Vechtstreek er niet alleen een nieuwe diner- en lunchgelegenheid bij, maar ook een ander type keuken, de Indonesische.

De patron van Flores is geen onbekende in de regio. Nasef Khalaf was tot 2008 eigenaar van het bekende restaurant Lombok in Breukelen. In Flores wordt hij bijgestaan door een nieuw team én door zijn vrouw Abeer. 

Wie ’s avonds bij Flores eet, heeft keuze uit authentieke Indonesische rijsttafels en mooie à la carte gerechten. Deze hebben de Javaanse kooktraditie als basis, aangevuld met de unieke touch van chef Khalaf. De lunchkaart is een mix van Oosterse gerechten, waaronder overheerlijke sateh, en vertrouwde lunchklassiekers als soep en salades.
Verse kruiden vormen voor Nasef Khalaf het hart van zijn gerechten. Daarover raakt hij niet uitgepraat. Na al die jaren kookt hij nog steeds met evenveel liefde en tomeloze passie. En dat proef én zie je.

Nasef en Abeer werden verliefd op de plek van hun nieuwe restaurant. Begrijpelijk! Flores geeft van drie kanten prachtig zicht op de weilanden, heeft een groot terras en is makkelijk bereikbaar, ook vanaf de A2. Tevens aanwezig: gratis parkeergelegenheid. Bij Flores kan men ook terecht voor catering, partijen, bedrijfsevenementen en een 5-gangendiner op beide Kerstdagen.

Tot 1 januari loopt een aantrekkelijke kennismakingsactie: een uitgebreide rijsttafel voor 2 personen van €65 voor €45. Reserveren kan via 0294-231556 en floresrestaurant.nl. Kom langs en geniet! 

Reserveren

Bij groepen vanaf 6 personen kunt u een groepsaanvraag doen. Vervolgens nemen wij contact met u op om eventuele aanvullende wensen te bespreken.

25 & 26 december zijn wij gesloten.

 

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden